(KELAS PERCUMA + BUKU PERCUMA)

5 RAHSIA STRATEGI Saya Dapatkan Jualan 7 Angka Secara Online Tanpa Perlu Reply Sebarang Whatsapp!

Saya bongkar 5 Rahsia Strategi yang selama ini saya menjual apa sahaja secara online! Strategi ini akan mengubah pandangan anda tentang cara untuk LEBIH MUDAH MENJUAL!

Tarikh: 26hb Mac 2020 (Khamis)
Masa: 9.00mlm

Privasi anda 100% dijamin. Maklumat anda tidak akan dikongsi dengan sesiapa pun.

Adakah Anda Mempunyai Masalah Ini?

Takde Idea

Buntu dah tak tahu cara macam mana nak menjual? Pening dengan copywriting, online marketing dan pelbagai lagi.

Pening Kepala

Terlalu banyak strategi & teknik yang jumpa & belajar tapi tak pernah menjadi. Sudahnya tak jalan-jalan juga kempen marketing.

Terlalu Penat

Reply prospek satu-persatu bertanyakan soalan di whatsapp yang kesudahannya asyik kena bluetick je.

Ini Adalah Keluhan Majoriti Usahawan

Tak kira sama ada anda baru nak mula berniaga ataupun dah lama business tapi masih struggle untuk dapatkan jualan harian.

Saya juga sama seperti anda, 10 tahun lepas ketika bermula untuk berjinak dalam bidang business.

Semua pun main hentam & redah tanpa fikirkan cara MUDAH & PANTAS untuk dapatkan jualan.

Tapi selepas saya belajar dan faham bagaimana untuk dapatkan jualan secara online dengan MUDAH, barulah saya rasa lebih senang hati dan tak perlu pening kepala fikirkan cara nak dapatkan jualan.

Topik Yang Bakal Anda Pelajari:

  1. 5 Formula Step-by-Step Hasilkan Jualan Secara Automatik – Tak kira produk apa sekali pun.
  2. CASE STUDY – Strategi & Teknik Jualan 7 Angka!
  3. PSIKOLOGI Tarik Perhatian Pelanggan Dengan Copywriting!
  4. 100% Blueprint Struktur Jualan Automatik! – Cuma perlu Copy & Paste je
  5. Cara Mudah & Pantas Dapatkan Jualan Secara Online!

Siapa Tenaga Pengajar?

Anda boleh panggil saya Faiz Mohamad. Jemput follow Facebook saya untuk kenal lebih dekat siapa saya.

Bukan seorang sifu, hanya seorang usahawan yang membantu usahawan lain untuk hasilkan kempen digital marketing.

Sehingga hari ini, saya dah bantu usahawan hasilkan jualan samaada dalam Malaysia mahupun di beberapa buat negara seperti US, Australia, Singapore, Indonesia dan beberapa negara lain lagi.

Ini adalah sebahagian kelas yang telah di jalankan selama ini.

5/5
Teknik yang Tn Faiz ajarkan ni tak ramai yang tahu dalam Malaysia. Tak perlu susah reply whatsapp satu persatu. Lebih mudah dan jimat masa & tenaga.
Saiful
5/5
Tak rugi belajar apa yang ada dalam sini, sebab ianya memudahkan kita untuk dapatkan sales dengan mudah dan boleh mengurangkan kos operasi.
Angella
5/5
Walaupun pada mulanya saya takde produk untuk dijual pun masih lagi boleh dapat income sebab ditunjukkan step-by-step cara nya bagaimana. Sangat mudah bagi saya.
Ramzul

PENAFIAN: Apa yang bakal anda pelajari adalah satu sistem yang memang terbukti berkesan dari segi strategi serta teknik modulnya. Walaubagaimanapun, ianya bergantung kepada usaha setiap individu untuk capai hasil seperti mana yang bakal ditunjukkan kepada anda. Program ini dibawakan oleh INMiND. Ini bukanlah program MLM! 

© 2019, INMiND. Hak Milik Terpelihara